Home / Lajme / FEDinvest

FEDinvest

Produktet e kredisë ofrohen për të gjithë anëtarët, të cilët kanë një aktivitet që siguron të ardhura.

Fushat e objektit të kredisë përfshijnë kredi për pemëtari, vreshtari, ullishte, kredi për aktivitete investuese në blegtori, për mall xhiroje, investime në tregti dhe shërbime, kredi për zgjerim të aktivitetit (shtesë kredie) dhe overdraft (me garanci depozite).Kredia mikro është produkti financiar më i rëndësishëm për veprimtarinë e “FED invest”.Kredia MSE është një produkt që ofrohet nga “FED invest” për nxitjen dhe zhvillimin e sipërmarrjeve të vogla dhe të mesme.

Facebook Comments

About Albasoul

Check Also

Humbi betejën me sëmundjen e rëndë, ndërron jetë gazetari i njohur

Ndahet nga jeta pasi humbi betejën me sëmundjen e rëndë, gazetari dhe botuesi i njohur …