Unioni Global të poetëve Shqipëtarë z Shqiponja Panajoti.

Ka lindur ne Fier ne vitin 1964.
Shqiponja Panajoti ka mbaruar shkollen dy vjecare per tornitore dhe shkollen e mesme idustriale naten ne Fier.Ka punuar tornitore 5 vjet dhe me pas ne robaqepsi.ka hobi pikturen dhe poezit,vazhdon te pikturoj dhe te shkruaj.Ka botuar nje liber me poezi “Fjale zemre” dhe ka gati te botoj libri e dyte. jeton ne qytetin e serenatave ne Korce,ku mer pjes ne Klubi i Shkrimtareve “Bota e Re”,-kORCE.

Mirëserdhët ne Unionin Global të poetëve Shqipëtarë Ky union është për promovimin e gjithë shkrimtarëve shqipëtarë në gjithë botën

Nr 066

Facebook Comments

0%

User Rating: Be the first one !

About Albasoul