Home / LifeStyle

LifeStyle

Maskë që rrit gjatësinë e flokëve 5 deri 10 cm në muaj (video)

Në ndihmë na vjen maska natyrale, pa koncentrate dhe pa materiale kimike apo të tjera të dëmshme. Kjo maskë rrit gjatësinë dhe volumin e flokëve nga 5 deri në 10 centimetra në muaj. Maska përbëhet nga mustardë pudër, i cili është dhe përbërësi kryesor që e bë flokun të rritet, …

Read More »