Home / Poezi

Poezi

Unioni Global të poetëve Shqipëtarë z Shqiponja Panajoti.

Ka lindur ne Fier ne vitin 1964. Shqiponja Panajoti ka mbaruar shkollen dy vjecare per tornitore dhe shkollen e mesme idustriale naten ne Fier.Ka punuar tornitore 5 vjet dhe me pas ne robaqepsi.ka hobi pikturen dhe poezit,vazhdon te pikturoj dhe te shkruaj.Ka botuar nje liber me poezi “Fjale zemre” dhe …

Read More »