Home / TeCH

TeCH

Kosovari që Suedia po e quan ‘Steve Jobs 2’ (Foto)

Shqiptari Dardan Berisha ka trimfuar në eventin ‘Open hack-coding for humanity’ i cili është organizuar në Malmo të Suedisë për tejkalimin e krizave të botës në bazë të ideve teknologjike. Ky organizim është bërë nga kompania e njohur teknologjike IBM. Ai dhe tre bashkëpunëtorët e tij Carl Ohlsson (Suedez), Fatin …

Read More »

Përse nuk duhet ta lini motorin e makinës të nxehet

Ekspertët kanë zbuluar mënyrën më të mirë për të ndezur makinën gjatë ditëve të ftohta dhe për shumë mund të jetë një fakt tejet surprizues. Ndonëse teknologjia e makinave ka avancuar shumë përgjatë 20 viteve të fundit, i ftohti mbetet ende problem për automjetet. Pasi e kanë lënë automjetin përgjatë …

Read More »