Cfare ka te re?
Albasoul.Al - Shpirti I Shqipetarit Eshte Shqiptaria!!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Albasoul.al!

9 Aplikacionet më të sigurta për enkriptim të mesazheve!

Bisha

Moderator
Staff member
#1
Miliona njerëz shkëmbejnë mesazhe në të gjithë botën çdo ditë. Por, sa njerëz e dinë se çfarë ndodh me një mesazh pasi ta dërgojnë? A po përgjohet nga ndonjë përdorues i palëve të treta?
Agjensitë dhe organizatat shpesh dëshirojnë qasje në komunikimin privat për të fituar një qasje të paautorizuar.
Për të trajtuar çështje të tilla, ka pasur një rritje të aplikacioneve të mesazheve të sigurta. Këto aplikacione përqendrohen në mbajtjen e intimitetit tuaj të paprekur, duke lançuar veçori të inkriptimit.
Enkriptimi end-to-end është kur ofruesi i shërbimit tuaj nuk mund të shikojë mesazhet që ju dërgoni në serverët e tyre, d.m.th., vetëm njerëzit me të cilët po komunikoni mund të qasen në mesazh. Askush në mes, as qeveria dhe as zhvilluesit nuk mund të hyjnë në të.
Pra, nëse konfidencialiteti është kritik për komunikimin tuaj, atëherë shikoni këtë listë të disa aplikacioneve më të mira të mesazheve të enkripimit për platformat Android dhe iOS. Këto aplikacione janë të sigurta për tu shkarkuar dhe sigurojnë sigurinë më të madhe të të dhënave tuaja.
Shënim: Kjo listë nuk është në rregullin e preferencës; është një përmbledhje e aplikacioneve më të mira të mesazheve të inkriptuara në Android. Ju këshillojmë të zgjidhni një sipas nevojave tuaja.
9 Aplikacionet për enkriptim të mesazheve:
  • Signal Private Messenger
  • Telegram
  • iMessage
  • Threema
  • Wickr Me
  • Silence
  • Viber Messenger
  • WhatsApp
  • Dust
 

Top