Albasoul.Al - Shpirti I Shqipetarit Eshte Shqiptaria!!

MË PRANË NJËRI-TJETRIT

Prezantoni veten në forum

Temat
10
Mesazhet
36
Temat
10
Mesazhet
36

Përshëndetje dhe urime

Temat
17
Mesazhet
29
Temat
17
Mesazhet
29

Ndihmoni njëri-tjetrin

Temat
4
Mesazhet
8
Temat
4
Mesazhet
8
Temat
2
Mesazhet
2

Grupmoshat e komunitetit

Temat
1
Mesazhet
2
Temat
1
Mesazhet
2

Albumi fotografik

Temat
46
Mesazhet
114
Temat
46
Mesazhet
114

Në kërkim të romancës

Temat
2
Mesazhet
3
Temat
2
Mesazhet
3

ÇËSHTJA KOMBËTARE

Çështja kombëtare

Temat
0
Mesazhet
0
Temat
0
Mesazhet
0
None

Historia shqiptare

Temat
7
Mesazhet
7
Temat
7
Mesazhet
7

Gjuha shqipe

Temat
5
Mesazhet
6
Temat
5
Mesazhet
6

Elita kombëtare

Temat
2
Mesazhet
2
Temat
2
Mesazhet
2

KULTURA

Kulturë demokratike

Temat
2
Mesazhet
19
Temat
2
Mesazhet
19

Arti shqiptar

Temat
1
Mesazhet
1
Temat
1
Mesazhet
1

Muzika shqiptare

Temat
1
Mesazhet
1
Temat
1
Mesazhet
1

Letërsia shqiptare

Temat
12
Mesazhet
16
Temat
12
Mesazhet
16

Folklori shqiptar

Temat
0
Mesazhet
0
Temat
0
Mesazhet
0
None

Kinematografia dhe televizioni

Temat
2
Mesazhet
2
Temat
2
Mesazhet
2

Tema shoqërore

Temat
0
Mesazhet
0
Temat
0
Mesazhet
0
None

Kuzhina shqiptare dhe e huaj

Temat
7
Mesazhet
9
Temat
7
Mesazhet
9

BOTA SHPIRTËRORE

Komuniteti musliman

Temat
3
Mesazhet
3
Temat
3
Mesazhet
3

Komuniteti orthodhoks

Temat
1
Mesazhet
1
Temat
1
Mesazhet
1

Komuniteti bektashi

Temat
5
Mesazhet
5
Temat
5
Mesazhet
5

Komuniteti katolik

Temat
4
Mesazhet
4
Temat
4
Mesazhet
4

Komuniteti protestant

Temat
1
Mesazhet
1
Temat
1
Mesazhet
1

Toleranca fetare

Temat
0
Mesazhet
0
Temat
0
Mesazhet
0
None

Agnosticizëm dhe ateizëm

Temat
8
Mesazhet
8
Temat
8
Mesazhet
8

SHKENCA

Shkenca dhe jeta

Temat
0
Mesazhet
0
Temat
0
Mesazhet
0
None

Informatikë dhe Internet

Temat
41
Mesazhet
47
Temat
41
Mesazhet
47

Ekonomi & biznes

Temat
26
Mesazhet
26
Temat
26
Mesazhet
26

RUBRIKAT

Emigracioni

Temat
2
Mesazhet
2
Temat
2
Mesazhet
2

Të jesh prind

Temat
0
Mesazhet
0
Temat
0
Mesazhet
0
None

Pyetni psikologun

Temat
0
Mesazhet
0
Temat
0
Mesazhet
0
None

Mjeku për ju

Temat
0
Mesazhet
0
Temat
0
Mesazhet
0
None

Mentori akademik

Temat
0
Mesazhet
0
Temat
0
Mesazhet
0
None

Bukuri dhe estetikë

Temat
0
Mesazhet
0
Temat
0
Mesazhet
0
None

SPORTI DHE SPORTDASHËSIT

Futbolli

Temat
1
Mesazhet
4
Temat
1
Mesazhet
4

Futbolli shqiptar

Temat
0
Mesazhet
0
Temat
0
Mesazhet
0
None

Sporti nëpër botë

Temat
0
Mesazhet
0
Temat
0
Mesazhet
0
None

Sportet motorrike

Temat
0
Mesazhet
0
Temat
0
Mesazhet
0
None

Sportet ekstreme dhe të rënda

Temat
0
Mesazhet
0
Temat
0
Mesazhet
0
None

ARGËTIM & ZBAVITJE

Humor shqiptar

Temat
14
Mesazhet
19
Temat
14
Mesazhet
19

Lojra dhe rebuse

Temat
1
Mesazhet
8
Temat
1
Mesazhet
8

Lojra në kompjuter

Temat
0
Mesazhet
0
Temat
0
Mesazhet
0
None

Irc.Takohu.Com

Dhoma #Takohu

Temat
1
Mesazhet
1
Temat
1
Mesazhet
1

Probleme Irc Gline

Temat
3
Mesazhet
3
Temat
3
Mesazhet
3

Ankesat tuaja për stafin

Temat
0
Mesazhet
0
Temat
0
Mesazhet
0
None

Kerkesa Accesi

Temat
3
Mesazhet
3
Temat
3
Mesazhet
3

PROJEKTI DHE SHËRBIME

Buletini javor

Temat
0
Mesazhet
0
Temat
0
Mesazhet
0
None

Pyetje - përgjigje

Temat
0
Mesazhet
0
Temat
0
Mesazhet
0
None

Vërejtje dhe këshilla

Temat
0
Mesazhet
0
Temat
0
Mesazhet
0
None

Page Title

Leter Dashurie

Er Per Su

Sa të dua s’gjej dot fjalë,
të t’përshkruaj ska mbiemër,
po ta them në vesh ngadalë —
të kam zemër, thellë në zemër.,
Ty stë gjen as në gojëdhëna
kulmi i bukurisë së femrës—
sa zili të ka dhe hëna...

Created By Alb

Anëtarët në linje

No members online now.

Latest profile posts

Serish sot dite e re...Serish dhimbje Largesie..
Te dua pa ditur si,kur dhe nga.....per zemren time ti je GJAk...
YLL
MIRE SE ENI ARDHUR NE www.Takohu.com DHE JU MIR PRESIM
Hyni ne Chat, mos rrini n-shtrat, jeta osht per qef, corona sosht per nat. po rrim qut si agregat, ska nevoj mena marr vesh baci hesat. www.Takohu.com osht qel 24 sahat, bujrum t-fala migja rufat, nese doni hajdi knaqni per nat..

Statistikat e forumit

Temat
263
Mesazhet
426
Anëtarët
54
Anëtar i fundit
Aras
Top