Vizitorët aktualë

Everyone Anëtarët Guests Robots

 1. Guest

  • Viewing forum list
 2. Robot: Bing

  • Viewing thread 🤩
 3. Guest

  • Viewing thread
 4. Guest

 5. Guest

  • Viewing thread 😎
 6. Guest


Page Title

Leter Dashurie

Er Per Su

Sa të dua s’gjej dot fjalë,
të t’përshkruaj ska mbiemër,
po ta them në vesh ngadalë —
të kam zemër, thellë në zemër.,
Ty stë gjen as në gojëdhëna
kulmi i bukurisë së femrës—
sa zili të ka dhe hëna...

Created By Alb

Online statistics

Anëtarët në linje
0
Guests online
5
Total visitors
5
Top