Vizitorët aktualë

Everyone Anëtarët Guests Robots

 1. Guest

  • Viewing latest content
 2. Guest

 3. Guest

  • Viewing member profile Aras
 4. Guest

  • Viewing latest content
 5. Guest

  • Viewing latest content
 6. Guest

  • Viewing unknown page

Page Title

Leter Dashurie

Er Per Su

Sa të dua s’gjej dot fjalë,
të t’përshkruaj ska mbiemër,
po ta them në vesh ngadalë —
të kam zemër, thellë në zemër.,
Ty stë gjen as në gojëdhëna
kulmi i bukurisë së femrës—
sa zili të ka dhe hëna...

Created By Alb

Online statistics

Anëtarët në linje
0
Guests online
6
Total visitors
6
Top