Vizitorët aktualë

Everyone Anëtarët Guests Robots

No results found.

Page Title

Leter Dashurie

Er Per Su

Sa të dua s’gjej dot fjalë,
të t’përshkruaj ska mbiemër,
po ta them në vesh ngadalë —
të kam zemër, thellë në zemër.,
Ty stë gjen as në gojëdhëna
kulmi i bukurisë së femrës—
sa zili të ka dhe hëna...

Created By Alb

Online statistics

Anëtarët në linje
0
Guests online
5
Total visitors
5
Top