Cfare ka te re?
Albasoul.Al - Shpirti I Shqipetarit Eshte Shqiptaria!!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Albasoul.al!

[C#] Beginners Login form Layout

Bisha

Moderator
Staff member
#1
C#:
using System;
using System.Collections.Generic;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Threading.Tasks;
using System.Windows.Forms;

namespace WindowsFormsApp1
{
public partial class LOGIN : Form
{

public LOGIN()
{
InitializeComponent();

}

private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
MessageBox.Show("User: " + textBox1.Text + " Password: "+textBox2.Text);
}

private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
{
// do nothing
}

private void label1_Click(object sender, EventArgs e)
{
// do nothing
}

private void label3_Click(object sender, EventArgs e)
{
// do nothing
}
}
}
 

Top