Cfare ka te re?
Albasoul.Al - Shpirti I Shqipetarit Eshte Shqiptaria!!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Albasoul.al!

Si të vendosim sistemin openbsd me mate desktop

Bisha

Moderator
Staff member
#1
OpenBSD është një ndër sistemet më të sigurta për përdorim të përditshëm.Për ta vendosur në kompjuterin tuaj mjafton kjo komandë :

Code:
doas pkg_add -v mate-desktop mate-notification-daemon mate-terminal mate-panel mate-session-manager mate-icon-theme mate-control-center mate-power-manager mate-utils mate-calc caja atril gvfs-goa gvfs-google gvfs-nfs gvfs-smb
Pastaj mjafton të ndryshojmë dokumentin .xinitrc duke shtuar këtë linjë :

Code:
exec mate-session
 

Top