Cfare ka te re?
Albasoul.Al - Shpirti I Shqipetarit Eshte Shqiptaria!!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Albasoul.al!

Windows 10 nga home te pro

Bisha

Moderator
Staff member
#1
Nëse dëshironi të kaloni nga windows 10 home në pro scripti i mëposhtëm ju mundëson kalimin më vetëm një shtypje miu.
Shtypni me të djathtën mbi dokumentin Win10HometoPro.cmd dhe lëshojeni me të drejta administratori.Pas kësaj procedure përdorni çelsin për të aktivuar windows.

Code:
cscript.exe %windir%\system32\slmgr.vbs /rilc
cscript.exe %windir%\system32\slmgr.vbs /upk
cscript.exe %windir%\system32\slmgr.vbs /ckms
cscript.exe %windir%\system32\slmgr.vbs /cpky
cscript.exe %windir%\system32\slmgr.vbs /ipk VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T
sc config LicenseManager start= auto & net start LicenseManager
sc config wuauserv start= auto & net start wuauserv
clipup -v -o -altto c:\
 

Top