Postime të reja të profilit

Hyni ne Chat, mos rrini n-shtrat, jeta osht per qef, corona sosht per nat. po rrim qut si agregat, ska nevoj mena marr vesh baci hesat. www.Takohu.com osht qel 24 sahat, bujrum t-fala migja rufat, nese doni hajdi knaqni per nat..
Mund te flas ore e ore per ty pa ndaluar asnje cast... Vetem mendimi qe do te shikoja,zemra fillonte e rrihte fort..ti je gdhendur brenda meje..vetem ti e sundon zemren time...je pasqyre e shpirtit tim....
Hyni ne Chat, mos rrini n-shtrat, jeta osht per qef, corona sosht per nat. po rrim qut si agregat, ska nevoj mena marr vesh baci hesat. www.Takohu.com osht qel 24 sahat, bujrum t-fala migja rufat, nese doni hajdi knaqni per nat..
Qytetar te nderuar, te Republikes Takohu.com ju kisha lut te gjithve, te hapni nje Reklam www.Takohu.com edhe te informoni te afermit tuaj. na nderoni edhe na rrepektoni, me na pru njerz e me bo tema sa me interesant :D me rrespekt ministri i financave Republikes Takohu.
Alb mos kujto sem nal tè fola si njeri me hjek at qelbsiren e kosoves arsim bllacen SAT aj aty Kam me sha midis Pb ndac largoje Ater nalem po' vazhdove ma gjat edhe catin ta bllokoj
kam mohuar, e kam perzen
e kam dashur , e kam urryer

ka dhen dhimbje
me ke dhen emocione
te lendon e te sheron.

pse ky emocion nuk me len te jetoj
pse pa te dot nuk jetoj
pse kurr e urrej e kerkoj
pse te dua edhe kurveten e shkatroj
pse un ndjenjen ta mohoj
dhe un vet shpirtin ta mallkoj

e shtyj e perplas me ze te lart i flas
po prap perball ajo syt i perplas
nuk te dua nuk te kerkoj
me kembgulje e mohoj
po prap k
Asgjë në ato vende jo nuk ka ndryshuar
As pamjet, as rrugët, as njerzit që na panë
Madje as çifti që sa herë ziheshin
Ishin akoma bashkë, ato nuk u ndan.
Top